• Løn
  • Karriere

Løn er det vigtigste i dit job – næsten  

Find ud af hvad du er værd - og optimer din lønindsats i fremtiden
Din guide til alt om løn
løn lønsparring lønrådgivning

Lønberegner, lønrådgivning og lønforhandlingsguide

Her finder du alt det, som du har brug for til din næste lønforhandling. Vi giver dig individuel lønsparring, så du er klædt godt på til lønsamtalen, og præsenterer dig for en praktisk guide til at vise din værdi for virksomheden. Og så har vi nogle gode råd om andre ting, du også kan bringe i spil. Og det koster kun 167 kr. om måneden.

Lønberegner

Med Business Danmarks Lønberegner får du det bedste overblik over løn og personalegoder, hvis du arbejder med salg, marketing eller ledelse.

Beregneren er individuel og du kan vælge præcis dine præferencer for at sammenligne dig med reelle tal fra vores omfattende lønstatistik.

Brug den til din næste lønsamtale - og husk at du som medlem kan få gratis personlig lønrådgivning, så du er klædt godt på til samtalen.

Bestil lønrådgivning

Beregneren er låst

For at få adgang til alle vores værktøjer, skal du være medlem af Business Danmark. Du kan godt bruge beregneren alligevel - det kræver blot, at vi må kontakte dig uforpligtende på telefon eller mail for at fortælle om, hvem vi er og hvad vi kan gøre for dig.

andre løn goder

Andre ting at forhandle om

Lukker din arbejdsgiver helt eller delvist af for egentlige lønforhøjelser, kan du spille nogle nye kort og måske hente et par stik hjem, der ikke tynger så hårdt i virksomhedens lønbudget, men som kan være til stor fordel for dig.

Lønsparring og lønrådgivning

Vidste du, at 2 ud af 3 der bestiller personlig lønrådgivning hos os, oplever en markant større gennemslagskraft og bedre resultater ved lønsamtalen? Book en gratis personlig lønrådgivning, som kan give dig helt præcise råd til hvordan du tackler lønsamtalen. Det er gratis for medlemmer.

Lønforhandlingsguide

Vi anbefaler, at du bruger vores lønforhandlingsguide, der trin for trin fører dig igennem de overvejelser og tanker, der skal give dig en god lønforhandling. Den giver dig også et detaljeret og struktureret manuskript at tale ud fra.

Lønformer i salg og marketing

540%

Fast løn

320%

Fast løn + bonus

140%

Fast løn + provision

Par i solen
Lønsikring

Lønsikring er godt for dig

Med en lønsikring sikrer du din familie ved pludselig ledighed - helt op til 50.000 om måneden eller 90% af din løn.

Hold dig opdateret