• Ledelse
  • Bæredygtighed

Den nye leder  

De traditionelle ledelsesdyder gælder stadig, men en række nye elementer kommer til at spille en stor rolle i fremtiden. Og det kræver forandring og tilpasning - det kan vi hjælpe dig med gennem rådgivning og faglig inspiration.
ledelse

Det vigtigste for dig som leder er selvfølgelig at kunne lede og motivere dine medarbejdere til at opnå organisationens mål og succes. Det sker gennem god kommunikation og konstruktiv feedback.

Du skal også have et blik for den nye teknologi, og dens mulighed for at forbedre og optimere produktiviteten og effektiviteten, samtidig med at det frigiver ressourcer til andre opgaver.

Bæredygtighed og miljøbevidsthed bliver stadig vigtigere for forbrugere og medarbejdere. Derfor skal du som leder skal være i stand til at tage ansvar for virksomhedens indvirkning på miljøet og samtidig sikre, at du forbliver konkurrencedygtig.

Bliv skarpere på aktuelle emner gennem vores rådgivning, events, udviklingsprojekter og webinarer.

certificering salgsdirektør

Bliv EU-certificeret leder i salg

Få papir på din viden og evner i salg på højeste niveau - og bliv certificeret som enten salgsdirektør eller salgschef.

Bliv op til 3-4 gange bedre til nysalg, mersalg og fastholdelse af salg

Danmarks største forskningsprojekt i salg giver dig opskriften på, hvordan du og din organisation tackler salgets 7 hovedudfordringer - og hvordan du hæver bundlinjen markant.

Vil du videre i din karriere?

Så book en session med en af vores erfarne coaches, der sammen med dig kan lægge en plan for din videre plan for karrieren.

events

Events og webinarer

Lige nu har vi en række faglige aktiviteter, der beskæftiger sig med de aktuelle emner som kunstig intelligens, bæredygtighed og FNs verdensmål. Og vi har også en række videoer fra tidligere webinarer om andre spændende emner på lager.

Uddannelse

Værktøjskurser

Korte og effektive kurser er en fordel i den travle hverdag, hvor beslutninger skal tages hurtigt - inden kunden enten fortryder eller skriver en dårlig anmeldelse. Få opdateret din ledelses-værktøjskasse.

Uddannelse

Akademi- og diplomuddannelser

Dine akademiske færdigheder kan ofte have godt af et ekstra skud energi, så du holder dig ajour med det, der er konkurrenceafgørende i fremtiden.