Vi er Business Danmark  

Vi vil hellere være en stærk fagforening for færre end en middelmådig for mange. Derfor er vi den eneste fagforening i Danmark, der har specialiseret sig i salg og marketing. Vi stræber altid efter at kunne tilbyde en attraktiv balance mellem den værdi, som vi skaber for vores medlemmer og størrelsen på deres kontingent.
Business Danmarks hus i Rødovre

Hvem er vores medlemmer?

Business Danmark er den eneste fagforening i Danmark med speciale i salg og marketing. Vi repræsenterer i dag cirka 29.000 medlemmer bestående af både ledere, medarbejdere og selvstændige forretningsdrivende. Typisk arbejder de fleste med at sælge, markedsføre, rådgive eller udvikle – men alle har de det til fælles, at de ser verden fra en kommerciel vinkel.

Hvad tilbyder vi?

I Business Danmark er du sikret en række eksklusive fordele. Du får fri adgang til specialiseret juridisk rådgivning, som kan spare dig for uheldige sager i dit ansættelsesforhold.
Samtidig får du fuld adgang til Karrierecenter, der kan styrke din udvikling og karriere. Her kan du få rabatter på kurser og efteruddannelse, komme med på eksklusive virksomhedsbesøg, få gratis karrieresparring eller se, høre og læse businessbøger på 15 minutter (over 100 titler om salg, marketing og ledelse).

A-kassen (v/Min A-kasse)

Business Danmark er en del af Min A-kasse, der varetager akasse-ydelserne på vegne af Business Danmark.

Fagforeningen Business Danmark

Business Danmark er en politisk ledet fagforening bestående af en administration i København, en hovedbestyrelse og otte lokalafdelinger.

Presserum Business Danmark

Presserum

Her finder du information om vores pressearbejde, analyser og undersøgelser. Desuden kan du se en liste med kontaktpersoner samt downloade billeder og logo.

Kom og arbejd med os

I Business Danmark arbejder vi med at servicere og støtte vores mere end 29.000 medlemmer. Vi er store nok til at gøre tingene ordentligt - og lille og agil nok til at rykke hurtigt på nye tiltag.

Landsrådsmøde 2024

Der er landsrådsmøde i Business Danmark fredag 19. april 2024.

Persondatapolitik

I Business Danmark registrerer og anvender vi en række personhenførbare data. For at sikre at vi overholder gældende lovgivning på området har vi udarbejdet en persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Læs mere om hvor mange og hvordan vi bruger cookies og privatlivsoplysninger, når du besøger vores hjemmeside.

Legater i Business Danmark

Legater

Business Danmarks legater har som formål at støtte sælgere i økonomiske vanskeligheder efter ulykke, sygdom, alder eller anden uforskyldt årsag - og at yde støtte til enker og umyndige børn efter sælgere.