• Iværksætter
  • Selvstændig
  • Freelancer

Få hjælp til at starte og drive egen virksomhed  

Drømmer du om et liv som iværksætter, selvstændig, freelancer eller handelsagent? Vi gør det nemmere for dig at få din business på skinner og undgå de værste bump hen ad vejen.
selvstændig freelancer

En spændende rejse med mange muligheder ligger foran dig, når du vil designe dit eget frie arbejdsliv. Du står stærkere med den rette rådgivning og støtte undervejs - uanset om du er ny eller erfaren i gamet.

Hos os får du en forening for selvstændige, der varetager dine interesser og forstår de faser, du skal igennem, og kan tilbyde dig faglig sparring, fordelagtige rabatter, juridisk rådgivning og inspiration, så du nemmere kan skabe en succesfuld virksomhed.

Iværksætterakademiet

Tilmeld dig Iværksætterakademiet

Drømmer du om at springe ud som selvstændig? Emil Thorup, tv-vært og iværksætter, deler over fire sessions i efteråret ud af sine erfaringer som iværksætter. Tilmeld dig - selv om du ikke kan alle dagene - så får du nemlig adgang til videoerne bagefter.

Åbent for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Selvstændig opstart

Sådan starter du op

Der melder sig et hav af spørgsmål, når du overvejer at skifte fra lønmodtager til freelancer, solo-selvstændig eller iværksætter.

Brug vores køreplan over de 10 vigtigste punkter, så du nemmere kommer fra tanke til handling i startfasen.

få din virksomhed til at vokse

Vil du vækste din business?

Vil du sætte yderligere skub i din virksomhed? Så start med at reflektere over disse 9 spørgsmål.

Jura for selvstændige

Konsulentaftaler og ansættelseskontrakter

Klare aftaler og kontrakter er alfa og omega, når du driver egen virksomhed eller sælger din tid som freelancer. Det gælder uanset om det er kontrakter med dine kunder eller ansatte.

Hos os slipper du for dyre advokatregninger. Du har vores erfarne jurister og advokater i ryggen for kun 167 kr. md., så du kan koncentrere dig om de store linjer, mens vi ordner detaljerne.

prissætning freelancer

Sådan prissætter du dine ydelser

Som freelancer og solo-selvstændig skal din timepris være markant højere, end hvis du var lønmodtager. Dit honorar skal dække sygdom, ferier, pension og dine ikke-fakturerbare timer.

Vi guider dig i, hvad du skal tage højde for og giver dig adgang til vores lønberegner, så du kan tjekke lønniveauet på tværs af brancher.

Kurser og uddannelse

Gratis onlinekurser og uddannelsesrabat

Det er vigtigt, at du konstant udvikler dig selv, dine kompetencer og din forretning, så du hele tiden er et skridt foran.

Hos os kan du tage kurser og uddannelser med rabat hos vores samarbejdspartnere - inden for salg, markedsføring og ledelse - ligesom du har adgang til onlinekurser, når det passer dig.

Karrieresparring for selvstændige

Når alt spiller, er livet som selvstændig den ultimative frihed og tilfredsstillelse. Men det kan også udfordre privatøkonomien og balancen mellem arbejde og fritid. Bliv afklaret, hvorvidt solo-arbejdslivet er det rigtige for dig - og få professionel sparring om, hvordan du starter og udvikler din virksomhed.

Rabatter og fordele for selvstændige

Hvad, der er sparet, er tjent. Ordsproget er særlig vigtig for selvstændige, hvor det gælder om at minimere sine omkostninger. Som medlem hos os, har du adgang til 2.800 rabataftaler hos Danmarks største rabatportal Visma Logbuy. Her får du rabat på forsikringer, brændstof, elektronik, møbler og meget mere.

a-kasse selvstændig

A-kasse for selvstændige

Business Danmark er en del af paraplyorganisationen Min A-kasse. Her har du adgang til sparring eller vejledning – både i forhold til reglerne for syge-, barsels- og supplerende dagpenge samt det at springe ud i at være selvstændig.