• Karriere
  • Sparring

Kompetenceudvikling  

Kompetencer handler om tage ansvar og udvikle selvstændighed, der giver dig evnen til at anvende viden og færdigheder professionelt. Vi har alt fra guides, podcast, videoer, events og uddannelse der kan inspirere dig.
Sparring, coach

Video og lyd

Digital udvikling når og hvor det passer dig

Hele vores samling af digitale udviklingsmuligheder står åben for dig. Se en lang række faglige videoer, hvor fokus er på at give dig nye værktøjer og inspiration til dit job. Det spænder lige fra godt indhold og markedsføring på sociale medier til værktøjsbaserede sådan-gør-du videoer, der på kort tid giver dig nye muligheder for at udvikle dig.

Guider

Brugbar viden i kort format

Mange ting kan hjælpe dig i din karriere, og det er ikke nemt at holde styr på alle muligheder og værktøjer. Vi har samlet en række overskuelige guides, der kan give dig et forspring - og som er lige til at gå til. Bliv bedre til at forhandle løn, gør dig synlig for headhuntere, få strømlinet din linkedin-profil, blive klogere på Facebooks kommercielle muligheder, bliv en haj til at pitche dine gode ideer og læs om de 10 gode råd, der gør dig til en attraktiv medarbejder.

Uddannelse

Styrk dig selv og din faglighed

I et jobmarked, hvor udviklingen aldrig står stille, er det vigtigt, at du heller ikke gør det. Som medlem af Business Danmark kan du hele tiden bygge på dine kompetencer og udvikle dig via uddannelser, kurser og foredrag med de skarpeste salgs- og marketingprofiler i Danmark.

udvikling

Certificering og ny viden

Få papir på dine evner og viden inden for salg på 5 forskellige niveauer med vores unikke EU-certificering. Og bliv klogere på hvor salget er på vej hen med Morgendagens Salg projektet.

events arrangementer
events

Bliv inspireret og udfordret

Hvert år arrangerer vi en række events, hvor du kan udvide dit netværk og opleve spændende oplægsholdere. Vi besøger desuden nogle af Danmarks mest kundeorienterede virksomheder og arrangerer korte workshops og webinarer, der kan styrke dine kompetencer.