• Uddannelse
  • Karriere

Giv dig selv et karrierespring  

Du kan styrke din udvikling og uddanne dig, uden det koster dig eller din virksomhed en formue. Vi har indgået en række samarbejds- og rabataftaler, som giver adgang til både uddannelser, kurser og foredrag.
uddannelse

Salgsuddannelser og kurser

Den moderne sælgers fornemmeste opgave er ikke bare at lukke en handel, men at udvikle og løfte sin egen og kundens forretning. Det kræver dyb kunde- og forretningsforståelse og evnen til at samarbejde bredt med kolleger i marketing og den øvrige organisation, men også at bruge nye medie- og handelsplatforme samt teknologier som en integreret og værdiskabende del af salg og markedsføring.

Salg

Værktøjskurser i Salg

Tag korte redskabskurser hos vores uddannelsespartnere TACK International og LinkedInsider samt gratis kurser hos Onlinekurser.dk

SALG

Videreuddannelse i Salg

Tag uddannelse hos vores samarbejdspartnere: Cphbusiness - Copenhagen Business Academy, IBA Erhvervsakademi Kolding og UCN act2learn Erhverv Aalborg.

Marketinguddannelser og kurser

Den digitale forbruger har revolutioneret marketingfaget. I dag skal du både strategisk, taktisk og operationelt håndtere contentproduktion og -planlægning, sociale medier samt digitalt salg og markedsføring. Oveni har du en enestående chance for at positionere dig centralt i organisationen ved at tage ansvar for BI, CRM og CEM.

Marketing

Værktøjskurser i Marketing

Tag korte redskabskurser hos vores uddannelsespartnere TACK International og LinkeInsider samt gratis kurser hos Onlinekurser.dk

Marketing

Videreuddannelse i Marketing

Tag uddannelse hos vores samarbejdspartnere: Cphbusiness - Copenhagen Business Academy, Erhvervsakademi Aarhus, IBA Erhvervsakademi Kolding, UCN act2learn Erhverv Aalborg.

Lederuddannelse og kurser

Digitaliseringen har rykket salg og marketing tættere på kerneforretningen, på hinanden og på den øvrige organisation. Det kræver en kommerciel og holistisk tænkende leder – som udover at være en motiverende personaleleder – har blik for hele forretningen fra produkt- og konceptudviklingen til hvordan data, CRM og teknologier kan styrke organisationens backbone, understøtte salg og markedsføring og danne fundament for værdifulde oplevelser på kunderejsen.

Ledelse

Værktøjskurser i Ledelse

Tag korte redskabskurser hos vores uddannelsespartnere TACK International og LinkeInsider samt gratis kurser hos Onlinekurser.dk

Ledelse

Videreuddannelse i Ledelse

Tag uddannelse hos vores samarbejdspartnere: Cphbusiness - Copenhagen Business Academy, Erhvervsakademi Aarhus, IBA Erhvervsakademi Kolding, UCN act2learn Erhverv Aalborg.

Uddannelsesguiden

Står du med overvejelser om, hvilke muligheder du har for at uddanne dig efter at have været på arbejdsmarkedet i kortere eller længere tid, kan du her få et overblik over, hvordan markedet for efteruddannelse ser ud.

Om du vælger den ene eller den anden type efteruddannelse, bør afhænge af dine kompetencer, dine behov og virksomhedens behov (ifm. rekruttering og fastholdelse af medarbejdere).

Du kan læse meget mere om dine uddannelsesmuligheder på uddannelsesguiden - det er et fremragende opslagsværk.

Du kan få 10.000 kr. til videreuddannelse om året

Vidste du, at du kan få gratis videreuddannelse og tabt arbejdsfortjeneste de dage, du læser?