• Salg
  • Karriere
  • Indkøb

Salget er under forandring  

Tilgangen til salg ændrer sig i disse år i virksomhederne. Ikke alene er salget på vej ind i direktionslokalet, men sammensmeltningen af salg, marketing og IT kræver nye kompetencer og egenskaber. Læs mere her og se hvordan vi kan hjælpe dig.
salg forandring

Det vigtigste for dig, der arbejder med salg, er at opbygge stærke relationer til dine kunder og forstå deres behov og ønsker. Du skal have gode kommunikationsfærdigheder - både mundtligt og digitalt - og være i stand til at reagere aktivt på kundernes feedback.

Du skal selvfølgelig have en god forståelse for dit produkt eller service og være i stand til at demonstrere dets værdi for kunderne. Du skal også have en dyb forståelse for dit marked og konkurrenter for at kunne differentiere dig og tiltrække potentielle kunder.

Endelig er et højt niveau af kundeservice efter salget vigtigt for at kunne fastholde eksisterende kunder og tiltrække nye - her spiller personalisering og automatiske processer en stor rolle.

Alt det kræver sparring og udvikling - det er her vi kan hjælpe dig på din karrierevej i salget. Og så har vi en lang række events og webinarer om aktuelle emner, som kan inspirere dig.

morgendagens salg

Vil du være tre-fire gange bedre til nysalg?

Morgendagens Salg er Danmarks største forskningsprojekt om salg. Det har dokumenteret, at danske B2B-virksomheder kan blive op mod tre-fire gange bedre til nysalg, mersalg og fastholdelse af kunder ved at arbejde mere strategisk og professionelt med salg.

events

Events og webinarer

Lige nu har vi en række faglige aktiviteter, der beskæftiger sig med de aktuelle emner som kunstig intelligens, bæredygtighed og FNs verdensmål. Og vi har også en række videoer fra tidligere webinarer om andre spændende emner på lager.

masterclass

Masterclass i salg

Det digitale fylder mere og mere i din hverdag som sælger, og derfor har vi udviklet en masterclass, der gennem tre sessioner med afsluttende test gør dig til en digital topsælger. Men det er kun for medlemmer - så se også hvad vi kan tilbyde dig.

UDDANNELSE

Værktøjskurser

Bliv opdateret i en række salgsrelaterede indsatsområder hos vores kursuspartnere, der tilbyder både korte og lange kurser.

UDDANNELSE

Akademi- og diplomuddannelser

Få skærpet dine akademiste kompetencer gennem en række målrettede uddannelser, der giver dig et forspring i forhold til dine konkurrenter.

sparring coaching

Personlig udvikling

Trænger dine personlige kompetencer til en hjælpende hånd? Og vil du gerne sparre om din fremtidige karriere? Så book os.