Det får du som medlem  

Her har vi samlet alle vores fordele, som du kan bruge gennem dit medlemskab af den eneste fagforening med 100% fokus på salg og marketing.
codan privatforsikringer

Attraktive privatforsikringer

Du kan forsikre dit hjem, din familie og dine værdier med stor rabat hos vores samarbejdspartner Codan - Danmarks tredjestørste forsikringsselskab. Spar helt op til 23,5% ift. normalprisen ved at tegne tre kernekundeforsikringer.

Morgendagens Salg

Danmarks største forskningsprojekt i salg

Vi har sammen med bl.a. DI Handel og CBS skabt fundamentet for at salget kan udvikle sig i de kommende år. Gennem rapporter, bøger og udviklingsprogrammer løfter vi salget.

EU-certificering i salg

Certificering i 5 kompetenceniveauer i salg

Vi har taget initiativ til et fællesnordisk projekt, der støtte af EU nu tilbyder certificering i salg, der giver dig bevis på dine salgskompetencer og løfter dig til næste niveau.

NØGLETAL I BUSINESS DANMARK

35003490

Så mange juridiske sager har vi hvert år. Vi hjælper nemlig medlemmerne med juridiske spørgsmål og udfordringer i deres arbejdsliv

16001590

Så mange lønsparringer har vi hvert år. Vi klæder nemlig medlemmerne på til at skaffe sig bedre resultater ved den årlige lønsamtale

12001190

Så mange karrieresparringer har vi hvert år. Når du vil videre i arbejdslivet guider vores professionelle coaches dig nemlig videre på karrierevejen

gruppeliv

Attraktiv tre-i-en-forsikring for dig og dine nærmeste

Du kan ikke sikre dig mod ulykker, alvorlig sygdom eller død, men med en Gruppelivsforsikring kan du give dig selv og dine nærmeste økonomisk tryghed og overskud til at komme videre i en svær tid.

blive medlem
BLIV MEDLEM NU

Meld dig ind i dag og få adgang til det hele

Det koster kun 167 kr. om måneden at få adgang til dygtige jurister og advokater med speciale i salg og marketing, professionel lønrådgivning og karrieresparring, adgang til karrierecenter med inspiration fra artikler, nyheder, videoer, podcasts, lydbøger, guides og meget andet. Og så har vi en af markedets mest attraktive lønsikringer.