• Karriere
  • Klausul

Din advokat og jurist – din sikkerhed  

Vores jurister og advokater er eksperter inden for salg og marketing, og vi anbefaler at du bruger dem både før, under og efter ansættelsen. Her kan du læse mere om det vi hjælper medlemmerne med. Er du i tvivl, så spørg os.
Juridisk rådgivning inden for salg og marketing
Få tjekket kontrakten

Få den bedste kontrakt, når du skifter job

Business Danmark vejleder om og gennemgår ansættelseskontrakter, så du er bedst stillet inden du enten starter et nyt job eller får en ny kontrakt. Vi stiller også en række standardkontrakter til rådighed - på flere stillingsniveauer og på engelsk.

Brug os når du møder udfordringer på jobbet

Mange ting har sikkert forandret sig, siden du startede i dit job. Din arbejdsplads har forandret sig. Det har din livssituation og behov i dit arbejdsliv måske også. Du kan til enhver tid trække på vores eksperter, uanset om du søger klare svar om ferie, barsel og sygemelding. Om din provisionsordning pludselig er ændret eller lønnen udebliver. Eller du har brug for hjælp ved opsigelse, mobning, chikane eller til at komme bedst ud af dit ansættelsesforhold - og videre i livet.

Brug os når du møder udfordringer på jobbet

Vi sikrer, at din opsigelse er efter bogen

Der er en række ting, du skal være opmærksom på, hvis du bliver sagt op. Men det er lige så vigtigt at huske de rigtige ting, hvis du selv siger op. Så undgår du problemer med din arbejdsgiver. Uanset hvad er det en god ide at kontakte os for personlig juridisk rådgivning.

Klausuler

Kundeklausuler

En kundeklausul forbyder/begrænser din mulighed for at have erhvervsmæssig kontakt med virksomhedens kunder eller andre forretningsforbindelser i en fastsat periode efter ansættelsens ophør.

Klausuler

Konkurrenceklausuler

En konkurrenceklausul begrænser din mulighed for ansættelse i en bestemt type virksomhed eller branche efter at du har forladt dit gamle job.

børn jura

Dine børn har også adgang til juridisk hjælp

Det giver selvstændighed, når man som ung kan tjene sine egne penge. For at passe på vores børn skal enhver arbejdsgiver overholde nogle bestemte regler - og her har du og dine børn heldigvis vores hold af jurister i ryggen.

Oplever dine børn derfor problemer på fritidsjobbet, studiejobbet, elevpladsen eller fuldtidsjobbet under et sabbatår? Så kan de få nøjagtig samme juridiske hjælp som dig - bare helt gratis, så længe de er hjemmeboende og under 18 år.

Har dit barn brug for juridisk hjælp, logger du ind på din medlemsprofil og opretter din sag. Al kommunikation vil foregå mellem os og dig på dit barns vegne. Du kan også ringe til os på 33740200.