• A-kasse
  • Dagpenge

A-kasse  

Som medlem af a-kassen er du sikret dagpenge, hvis du mister dit job. Samtidig hjælper vi dig tilbage i arbejde via individuelle coachingforløb, workshops og kurser. Du får det hele i Danmarks eneste a-kasse med 100% fokus på salg og marketing, og det koster kun 506 kr. om måneden.
A-kasse med dagpenge og hjælp til at komme i arbejde igen
Dagpenge

Dagpenge giver dig sikkerhed

Det giver næsten sig selv: den altoverskyggende grund til at være i en a-kasse er, at hvis du i en periode er ledig, har du mulighed for at få udbetalt dagpenge - op til 23.449 kr./md i en periode. Det giver dig og din familie en økonomisk sikkerhed.

Samtidig får du en af Danmarks billigste kombinationsløsninger for kun 673 kr. om måneden, hvis du også vælger fagforening.

A-kassens serviceydelser varetages af Min A-kasse på vegne af Business Danmark.

Kom-i-job guider

Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man bliver jobsøgende. For de flestes vedkommende er det en ret uvant situation, som man kun oplever få gange i et arbejdsliv. Og der er rigtig mange forskellige meninger om, hvad der er det mest effektive at gøre, for at komme godt videre i karrieren. Vi hjælper dig trin for trin gennem de centrale metoder, der samlet skaber en effektiv jobsøgning og et godt CV.

A-kassens selvbetjening

Her kan du gå direkte til a-kassens selvbetjening. Husk at det kræver login med MitID.