alle arrangementer
KVINDERS USYNLIGE ARBEJDE - et humoristisk foredrag

KVINDERS USYNLIGE ARBEJDE - et humoristisk foredrag

Sanne Søndergaard er på en mission for at synliggøre og værdisætte det feminine arbejde. I sit foredrag sætter hun sjovt og skarpt spot på alle de områder, hvor samfundet har “glemt” kvinders arbejde

Det usynlige arbejde
Det handler ikke kun om, hvem der tager opvasken. Det handler om alt det usynlige arbejde, kvinder traditionelt har lavet. Og som de stadig forventes at udføre – i hjemmet og på arbejdspladsen. Samt i alle relationer, over for fremmede, ja tilmed i dobbeltsengen. Kvinders usynlige arbejde er årsagen til work-life ubalance. Det er grunden til, at kvinder brænder ud.

Uden et muk…
Her i det 21. århundrede forventes det stadig, at kvinder blot påtager sig det usynlige arbejde uden et muk. Og uden nogen form for tak.
På arbejdspladsen er det projektledelse, omsorgsarbejde og det følelsesmæssige engagement, som kvinder tager på sig for at få menneskelige forhold til at fungere. Arbejde som kvinder aldrig har fået hverken respekt eller løn for, selvom det er afgørende for diversitet, inklusion og ikke mindst det sociale liv på arbejdspladsen.

Hør meget mere på en aften, der vil gøre det usynlige arbejde synligt, dine lattermuskler ømme og gøre dig klog på et emne, som alt for få taler om.

Om Sanne Søndergaard
Sanne Søndergaard er journalist, komiker og forfatter. Hun optræder tit på tv og i radioen og har desuden været klummeskribent ved flere magasiner og dagblade. I 2021 udgav hun bogen “F-ordet”, der giver et samlet bud på, hvad feminisme er, og hvorfor den er mere nødvendig end nogensinde.

 
 
Biletter udleveres ved indgangen kl. 18.30.

Har du et spørgsmål?

Hvis dit spørgsmål drejer sig om arrangementet, kan du kontakte:

Jan Sauer Jensen
23341190
mail@miejan.dk