alle arrangementer
Ansigtets skjulte sprog - lær at aflæse mennesker

Ansigtets skjulte sprog - lær at aflæse mennesker

Ansigtets skjulte sprog - lær at aflæse mennesker

Kom med til dette spændende foredrag, hvor ekspert Jasper Frost klæder dig på til at aflæse andre mennesker med teknikker fra efterretningsverdenen. Bliv klogere på, hvordan du analyserer dig frem til den reelle mening af andre menneskers kommunikation, ser bagom ordene og finder skjult information – uden at stille et eneste spørgsmål.

 

Om Jasper Frost

Jasper Frost er en anerkendt underviser og keynote speaker. Med sin faglige baggrund fra den amerikanske efterretningstjeneste giver han dig en unik indsigt i strategiske, interpersonelle efterretningsfærdigheder.

 

Hvad du får ud af foredraget

Foredraget er relevant for dig uanset din titel eller branche, da værktøjerne kan bruges i mange forskellige situationer – fra den lette kommunikation i dagligdagen til vanskelige samtaler, jobsamtaler og forhandlinger – og nemt kan implementeres i din hverdag.

 

Hvorfor deltage?

At få information ud af andre uden at stille spørgsmål er meget nyttigt i en forhandling, en ansættelsessamtale, i mødet med en potentiel kunde, eller hvis du vil kende til konkurrentens priser og møder ham/hende i netværksregi. Jasper lærer dig den fine balance, så du kan få mest muligt ud af dine samtaler uden at afsløre dig selv.

Vidste du, at mennesker lyver, overdriver eller underdriver 2,18 gange på 10 minutters samtale? Ikke at fortælle sandheden kan være fint i visse situationer, men i en forhandling, en samtale, et møde eller i en bestyrelse vil dette kendskab give dig en fordel, hvor du kan basere dine beslutninger på mere viden og et informativt grundlag.

Har du et spørgsmål?

Hvis dit spørgsmål drejer sig om arrangementet, kan du kontakte:

Tonny Klim
41444222
toki@businessdanmark.dk