alle arrangementer
Du kan godt – tro på dine egne evner

Du kan godt – tro på dine egne evner

Thomas Rathsack giver dig en mental peptalk ud fra hans helt unikke perspektiv som Jægersoldat – for ingen er immune over for nedture og nederlag

Thomas Rathsack afliver myten om jægersoldaten som den perfekte supermand, der knuser al modgang med en stålnæve, og valser uskadt igennem tilværelsen. For en jægersoldat er ikke immun over for nederlag og nedture – og Thomas er ingen undtagelse.
Tilværelsen kan være tung og besværlig, ikke mindst for de unge. Men faktum er, at de fleste af os møder mange bump på livets vej. I oplever nedture, modgang og skuffelser, som enten knækker jer, svækker jer eller gør jer stærkere.
Thomas håber, at i særdeleshed unge mennesker vil finde mere indre ro i at vide, at selv toptrænede jægersoldater er sårbare. Han åbner på direkte og ærlig vis op om både sine private og professionelle op- og nedture – og ikke mindst om, hvordan han undgik destruktiv selvmedlidenhed, men i stedet rejste sig og fortsatte med at kæmpe til trods for modgang.

Du får:
  • Værktøjer til at forstå den personlige attitude og bruge den effektivt.
  • Unikke erfaringer om betydningen af teamets sammenhængskraft.
  • Et kig ind i Jægerkorpsets verden, hvor presset for kontinuerlig forbedring er konstant.


Thomas Rathsack blev i 1990 optaget i Jægerkorpset som jæger nr. 229, og har sammenlagt tjent som jægersoldat i 11 år. I dag er Thomas også kendt som forfatter, foredragsholder, indehaver og daglig leder af #levforhelvede, der træner danskere i at blive en bedre version af sig selv, samt fra sin rolle som chefinstruktør i TV 2-programserien “Korpset – gjort af det rette stof”.

Har du et spørgsmål?

Hvis dit spørgsmål drejer sig om arrangementet, kan du kontakte:

Marketing
33740200
marketing@businessdanmark.dk