alle arrangementer
Design din fremtid

Design din fremtid

En af verdens mest anerkendte foredragsholdere Soulaima Gourani, afslører hvordan bl.a. globalisering, automatisering og kunstig intelligens vil påvirke både hjemme- og arbejdslivet fremover

Vil du have indsigt i, hvordan fremtidens arbejdsmarked udvikler sig, og hvilke jobs der forsvinder? Soulaima Gourani lever midt i hjertet af fremtiden – nemlig i Silicon Valley i Palo Alto, Californien, og den viden og al den indsigt deler hun hjerteligt ud af i dette hæsblæsende foredrag.

Godt nok lyder år 2030 til at være langt ude i fremtiden, men det er faktisk lige om hjørnet! Fremtiden byder på globalisering, nye teknologier, tab af arbejdspladser til automatisering, den fjerde industrielle revolution og udfordringer som klimaforandringer og truet biodiversitet. Men er du opmærksomme på de forandringer, der sker i dit nærområde? Altså lige dér hvor du bor, på jeres arbejdsplads og i jeres branche? 

Bliv klogere på

  • Hvilken effekt har forandringerne på dig? 
  • Er du klar til en ny måde at arbejde og leve på? 
  • Hvilke enestående muligheder byder fremtiden? 
  • Hvad skal du leve af i de kommende årtier?

Du får et unikt indblik i fremtidens kommende udfordringer – men også fremtidens store muligheder for alle individer og virksomheder. Soulaima har allerede delt sin viden i talrige foredrag i ind- og udland også på tv. Foredraget bygger på hendes metoder, som hun har undervist i bl.a. på Harvard Kennedy University og Stanford University, samt forskning fra Yale, INCAE og ISB.

Soulaima Gourani
Hun er én af verdens mest anerkendte foredragsholdere, og hun har blandt andet delt scene med Arnold Schwarzenegger og Sir Ken Robinson m.fl.
Soulaima har arbejdet for Hewlett-Packard, A.P. Møller Maersk og som rådgiver for nogle af verdens største virksomheder. Hun skriver fast for Forbes Magazine og har modtaget utallige internationale priser for sit mod, talent og iværksætteridéer.

Bosat i USA er hun en markant mediepersonlighed og optræder hyppigt i pressen. Hun er CEO og medejer af Happioh Software Inc., som hjælper store multinationale virksomheder med at opretholde en sund og produktiv mødekultur. Happioh har nogle af verdens mest respekterede softwareudviklere og investorer ombord.

Har du et spørgsmål?

Hvis dit spørgsmål drejer sig om arrangementet, kan du kontakte:

Marketing
33740200
marketing@businessdanmark.dk