alle arrangementer
Unik vinsmagning hos Taster Wine

UdsolgtUnik vinsmagning hos Taster Wine

Unik vinsmagning

Vi har fornøjelsen af at invitere jer til en eksklusiv rundvisning og vinsmagning hos Danmarks største privatejede og uafhængige vin- og spiritusvirksomhed, Taster Wine.

 

Oplev det moderne vintapperi

Kom og se, hvordan vores topmoderne vintapperi fungerer. Få et unikt indblik i de processer, der sikrer, at vores vine altid er af højeste kvalitet. Under rundvisningen vil vores erfarne medarbejdere guide jer gennem hele produktionen, fra modtagelse af druer til den færdige flaske.

 

Vinsmagning med juletema

Efter rundvisningen inviterer vi jer til en spændende vinsmagning, hvor temaet er julevin fra forskellige steder i verden. Smag på en række udsøgte vine, der vil inspirere jer til julens vinmenu. Vores sommelier vil præsentere hver vin og fortælle om dens oprindelse, smagsnoter og hvordan den bedst kan nydes til julemiddagen.

 

Let tapasbuffet

Under vinsmagningen vil der være en let tapasbuffet, så I kan nyde lækre småretter sammen med de skønne vine. Tapasbuffeten vil inkludere et udvalg af oste, charcuteri, oliven, brød og andre delikatesser, der komplementerer vinene perfekt.

 

Netværksmuligheder

Dette arrangement er også en fantastisk mulighed for at netværke med andre virksomheder og vinentusiaster. Tag jer tid til at udveksle erfaringer og skabe nye forbindelser i en afslappet og hyggelig atmosfære.

 

Salg af udvalgte vine

Der vil også være mulighed for at købe de udvalgte vine til en særlig god pris, så I kan tage jeres favoritter med hjem og nyde dem i julen.

 

Kom og få en oplevelse samt inspiration til julens vinmenu

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor I både får ny viden og inspiration til julens vinmenu.

 

Vi skal smage:

 

8 vin: 1 hvid, 6 røde og 1 portvin:

Eser St. Nikolaus Riesling Spätlese, Rheingau

Château Darius Saint-Emilion Grand Cru AOC

Brotte Grande Cuvée La Fiole Châteauneuf-du-Pape AOC

Rodney Strong Zinfandel Old Vines

Zanettini Corvina Parziale Appassimento Verona IGP

Villa Loren Amarone della Valpolicella DOCG

Fabiano Amarone Classico della Valpolicella DOCG

Churchill's LBV portvin

 

 

Har du et spørgsmål?

Hvis dit spørgsmål drejer sig om arrangementet, kan du kontakte:

Tonny Klim
41444222
toki@businessdanmark.dk