Få 3 måneders studiepraktik i salg og marketing  

Start enten i januar eller august - vi søger løbende

Det kommer du til at arbejde med

Dine arbejdsopgaver centrerer sig om segmentet ”salg- og marketingstuderende” på landets erhvervsakademier. Alt sammen med det formål at skabe værdi og loyalitet blandt vores medlemmer samt sælge studiemedlemsskaber til nye studerende.

Opgaverne er bl.a.:

 • Eventeksekvering og eventoptimerin
  - Du kommer rundt i hele landet på messer, karrierestande samt hjælper til foredrag og workshops
 • Content til SoMe
  - Vi har interesse i at øge vores aktivitet på Instagram og TikTok, så din opgave vil være at bidrage til contentproduktion, herunder idegenerering og produktion af indhold.
  - Vi skaber indhold til sociale medier som Facebook, Instagram, TikTok og LinkedIn samt til skolers nyhedsfeeds, såsom infoskærme, nyhedsbreve og infotavler.
 • Salg og relationsskabelse
  - Telefonisk salg via leads
  - Salg på events rundt i landet
  - Ansvar for udvikling af egen portefølje
 • Udvikling af markedsføringsstrategi
  - Du vil deltage i udviklingen af overordnede markedsføringsstrategier målrettet de studerende for Business Danmark, der hjælper med at definere mål, målgrupper og taktikker for at opnå organisationens mål.
  - Dette omfatter evaluering af markedsforhold, konkurrenceanalyse og identifikation af muligheder for vækst og forbedring.
  - Du vil bidrage til at udarbejde langsigtet markedsføringsplanlægning og kortfristede kampagner, der er i overensstemmelse med organisationens mission og værdier.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingslederen, og du bliver en del af et ungt og dynamisk team, hvor ikke to dage er ens.

Praktik hos Business Danmark er noget for dig, som kan tage initiativ og ejerskab over dine opgaver. Det er vigtigt, at du forstår at indgå i et team og arbejde sammen på tværs af både alder og professioner. Du vil stifte bekendtskab med både salgs- og marketingsopgaver for, at du kan lære mest om målgruppen.

Hvem er du?

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mange. Det kunne bl.a. være:

 • Markedsføringsøkonom
 • Serviceøkonom
 • Innovation & Entrepreneurship

Eller noget helt fjerde. Så længe at din uddannelse giver mulighed for 3 måneders ulønnet praktik, er du velkommen som praktikant i Business Danmark.

Ansøgning og kontakt

Spørgsmål kan stilles til Hanne Hjordt på hhj@businessdanmark.dk eller på tlf. 3374 0310. Ansøgningen sendes til hhj@businessdanmark.dk

Der indkaldes til samtaler løbende, og vi opfordrer dig til at søge stillingen hurtigst muligt.

Business Danmark er den eneste fagforening og a-kasse med 100% fokus på salg og marketing. Den afdeling du kommer til at arbejde i, er Karrierestart. En afdeling i Business Danmark, der står 100% til din rådighed som studerende samt nyuddannet. Vi er eksperter indenfor alle salgs- og marketinguddannelser, og vi er enormt stolte af, at vi hvert år hjælper tusinder af studerende gennem deres studietid og ud i drømmejobbet, for derefter at være en god karrierepartner resten af tiden i deres arbejdsliv.