Prøv kræfter med salg, service og værdiskabelse i lønnet praktik  

Start i august - vi søger løbende

Det kommer du til at arbejde med

Dine arbejdsopgaver centrerer sig om segmentet ”salg- og marketingstuderende” på landets erhvervsakademier. Alt sammen med det formål at skabe værdi og loyalitet blandt vores medlemmer samt sælge studiemedlemsskaber til nye studerende.

Opgaverne er bl.a.:

 • Salg og værdiskabelse for målgruppen
  - Du kommer rundt i hele landet på messer, karrierestande samt hjælper til foredrag og workshops
  - Du får din egen portefølje af leads, som du skal pleje og udvikle
 • Contentudvikling til SoMe
  - Du er med i planlægningen og produktionen af content til SoMe
  - Du er med til at idéudvikle til nyt content
 • Udvikling af vores salgsaktiviteter
  - Du er med i frontlinjen og derfor en vigtig person i udvikling af vores salgsaktiviter såsom; foredrag, messemateriale osv.

Alt efter hvilket talent du udviser i din praktikperiode, vil du få eget ansvarsområde. Det kan f.eks. være ansvarlig for winback, CV-sparringer eller contentudvikling.

Vi har mange års erfaring med at have praktikanter, og derfor er det vigtigt for os, at du trives som praktikant. Du bliver fra dag ét en del af vores team ”Karrierestart”, hvor du får ansvar for salg og markedsføring mod de studerende. Konkrete opgaver vil blive planlagt i samarbejde med dig ud fra dine interesser og udviklingsønsker.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingslederen, og du bliver en del af et ungt og dynamisk team, hvor ikke to dage er ens.

Praktik hos Business Danmark er noget for dig, som kan tage initiativ og ejerskab over dine opgaver. Det er vigtigt, at du forstår at indgå i et team og arbejde sammen på tværs af både alder og professioner. Du vil stifte bekendtskab med både salgs- og marketingsopgaver for, at du kan lære mest om målgruppen.

Hvem er du?

En handelsøkonom med drive og engagement.

Ansøgning og kontakt

Spørgsmål kan stilles til Hanne Hjordt på hhj@businessdanmark.dk eller på tlf. 3374 0310. Ansøgningen sendes til hhj@businessdanmark.dk

Der indkaldes til samtaler løbende, og vi opfordrer dig til at søge stillingen hurtigst muligt.

Business Danmark er den eneste fagforening og a-kasse med 100% fokus på salg og marketing. Den afdeling du kommer til at arbejde i, er Karrierestart. En afdeling i Business Danmark, der står 100% til din rådighed som studerende samt nyuddannet. Vi er eksperter indenfor alle salgs- og marketinguddannelser, og vi er enormt stolte af, at vi hvert år hjælper tusinder af studerende gennem deres studietid og ud i drømmejobbet, for derefter at være en god karrierepartner resten af tiden i deres arbejdsliv.