Få den bedste karrierestart  

Har du store ambitioner for din karriere inden for salg, marketing og service? Så får du i os det bedste fagforeningsmatch. Vi er din sparringspartner gennem studiet med råd og vejledning, legater, billige forsikringer og meget andet. Og så baner vejen til dit drømmejob.
Unge studerende gratis fagforening og a-kasse
Film for studerende i salg og marketing
studiesponsorat

Søg 4.000 kr. i studiesponsorat

Kan et sponsorat bringe dig tættere på dine karrieredrømme inden for salg, rådgivning og marketing? Vi uddeler sponsorater på 4.000 kr. to gange om året, og du kan bruge dem til mange forskellige karriereformål. Men det kræver at du er medlem hos os.

Anbefal os til en ven på studiet

I får begge 200 kr., når din ven melder sig ind.

Billig studieforsikring

Sammen med Codan har vi lavet en superbillig forsikringsordning, der er skræddersyet til dig som studerende.

mand job

Bliv praktikant hos os

Hvert år søger vi flere praktikanter, som vil prøve kræfter med salg og marketing. Vi søger både til tre måneders ulønnet praktik og ti måneders lønnet praktik. Læs mere om mulighederne og søg gerne - eller kontakt os og hør nærmere.

Tag Talenttesten

Er du i tvivl om dine talenter og hvordan du udnytter dem bedst? Så se nærmere her!

Bliv medlem nu

Som studerende er det helt gratis at blive medlem af fagforeningen og a-kassen. Så er du stærkt rustet.

underviser akademier

For dig som er underviser

Som underviser på en af vores partnerskoler har du fuld adgang til vores specialiserede ”Udvikling og karriere-team”, som i årevis har bygget bro mellem skoler, studerende og erhvervsliv.

Vi har nemlig udviklet en række ”plug and play” tilbud til dig og dine studerende, der nemt kan indpasses i dine undervisningsplaner.