Lønsikring: Beskyt 90% af din løn  

Vil du sikre din families økonomi ved en pludselig opsigelse? Så kan du supplere dagpengene på lige over 19.000 kr. med vores populære lønsikring. Du kan forsikre helt op til 50.000 kr. om måneden og er dækket frem til, du fylder 65 år.
Lønsikring helt op til 19.000 kr. om måneden

Lønsikring FAQ

Her kan du orientere dig om de vigtigste vilkår i Business Danmarks Lønsikring. Husk, at det er de fulde forsikringsbetingelser, som gælder for forsikringen.

Få ro i maven

Flere tusind har i dag en lønsikring, som er eksklusiv for fagforeningens medlemmer, og den kan tegnes både med og uden selvrisiko. En lønsikring giver dig ekstra penge og ro på økonomien ved en opsigelse og overskud til at finde dit næste job. Det er muligt at forsikre op til 90% af din løn. Hvis du vil vide mere, så bestil et opkald - så ringer vi til dig.

Her kan du foretage en uforpligtende beregning af hvad en lønsikring med dine ønsker vil koste. Desuden kan du ændre din eksisterende lønsikring og læse om hvordan du får udbetaling fra din lønsikring. Og herunder kan du få svar på alle dine spørgsmål om lønsikring. Eller du kan ringe på 33740200 - så hjælper vi dig.