alle arrangementer
Iværksætterakademiet: Spring ud som selvstændig

Iværksætterakademiet: Spring ud som selvstændig

Business Danmark og Emil Thorup lancerer Iværksætterakademiet, hvor du over fire livesessions får inspiration til et frit arbejdsliv

Har du en iværksætter i maven og drømmer du om at starte egen virksomhed? Så er Iværksætterakademiet perfekt til dig. Du har en unik mulighed for at høste værdifulde indsigter fra Emil Thorup, en mand der har transformeret sit liv fra TV-vært til at være drivkraften bag HANDVÄRK, en international designsucces. Over fire iværksætter-sessions deler Emil generøst ud af de guldkorn, der har katapulteret ham til succes – men også hvilke bump på vejen der truede med at vælte det hele omkuld.

Dit roadmap til succes i fire livesessions

Tirsdag 10. september kl. 9-10
Fra drøm til virkelighed: Ideudvikling, motivation, og work-life balance
Udforsk, hvordan du kan omdanne dine idéer til en levedygtig forretning, som respekterer både dine professionelle mål og personlige værdier. At være selvstændig er egentlig bare at skabe det perfekte job til sig selv, nu hvor det ikke findes derude i forvejen – men hvordan? Find din hjemmebanefordel – og udnyt den.


Torsdag 12. september kl. 9-10
Din online virksomhed: Fra website til e-handel
Få indblik i, hvordan du etablerer og vokser din virksomhed online med effektive digitale strategier og værktøjer. Vi skal snakke om minimal viable product – at gå i marken inden du tror, du egentlig er klar til at, måle, vurdere, videreudvikle – turde fejle og komme op på hesten igen.

Tirsdag 17. september kl. 9-10
Influencer marketing: Bliv klog på samarbejdet med influencers 
Lær at navigere i influencer marketing og skab autentiske partnerskaber, der bringer værdi. Emil Thorup deler ud af sine personlige erfaringer og giver dig insider-tips fra branchen og sit eget influencerbureau. Alle vil have influencere, men kan det overhovedet noget? Er dit fokus i virkeligheden givet bedre ud et andet sted?

Torsdag 19. september kl. 9-10
Vækst med værdi: Skaler din forretning uden at miste dig selv
Opdag, hvordan du kan udvide din forretning på en bæredygtig måde, der sikrer balance mellem professionel succes og personlig trivsel. Om ikke at lægge alle sine æg i én kurv, om at afdække risikoen og hvordan man sikrer sin fremtid uden at gå på kompromis.

 
Praktisk information
Hver session vises på Zoom og varer en time. 
Skulle du blive forhindret en af dagen, kan du streame optagelserne, når det passer dig (bag medlemslogin).
 
Du behøver ikke være medlem af Business Danmark for at deltage i Iværksætterakademiet. Ved tilmelding giver du os tilladelse til at kontakte dig på mobil eller mail, for at fortælle om medlemsfordele og muligheder hos os.

Har du et spørgsmål?

Hvis dit spørgsmål drejer sig om arrangementet, kan du kontakte:

Marketing
33740200
marketing@businessdanmark.dk