alle arrangementer
HÆRDET I GRÅZONEN

HÆRDET I GRÅZONEN

HÆRDET I GRÅZONEN medrivende true crime-foredrag med René Dahl Andersen

I René Dahl Andersens nye foredrag kan du igen tage med ind i en verden af hårdkogte kriminelle og personer fra samfundets mørkeste afkroge. Det er ingen hemmelighed, at René Dahl Andersen har levet et vildt arbejdsliv, og at han er gået til grænsen og sommetider over den. Men der er stadig noget, han ikke har fortalt. Det gør han i foredraget Hærdet i gråzonen, hvor ”bonderøven bliver betjent med byen i blodet”.
 
René er født og opvokset i Hørby, en lille nordjysk by, hvor der var masser af tid til familieliv. Som ung kommer han til København og bliver narkobetjent i byens mest rå gader. Han trives, men han længes sommetider hjem. Han er nemlig kommet langt væk fra sit tidligere liv og lever nu på kanten af retsplejeloven blandt pushere i Istedgade og som undercover-betjent blandt kriminelle i nogle af verdens hårdeste miljøer. 
 
I foredraget fortæller René om den, han var, og det han blev til. Han fortæller historier fra gaden; der er flere endnu!  – og så tager han os med ind i de relationer, der opstår mellem mennesker – aparte venskaber mellem betjente og banditter, mellem pansere og pushere. 
 
Du kan godt begynde at glæde dig til en meget ærlig beretning fra bonderøven, der som betjent blev hærdet og levede i gråzonen.
 
Om René Dahl Andersen
Tidligere betjent og undercover-agent og manden bag bestseller-bøgerne ”Hærdet”, “Helhjertet” og “Vi er vores valg”. Lige nu er han blandt andet aktuel med de to podcasts “Narkobetjenten og den kriminelle underverden"' samt “Panser”.
 
Billetter udleveres fra kl 18.15 ved indgangen / garderoben

Har du et spørgsmål?

Hvis dit spørgsmål drejer sig om arrangementet, kan du kontakte:

Jan Nielsen
40384474
jan@avn.dk