alle arrangementer
På besøg hos E-cooking

UdsolgtPå besøg hos E-cooking

Kom med på virksomhedsbesøg i Bjert. Vi skal rundt og kigge, og så vil der være sandwich, snacks, bobler og goodiebags.

Oplev det danske brand
 
Tag med og besøg Ecooking 3. oktober i Bjert! Ecooking er et dansk brand, der har fokus på effekt og som dernæst indeholder så meget naturlighed og økologi som muligt. Med omtanke for dig og vores miljø.

Om Ecooking

Ecooking er forkælelse til din hud og dit hår med effekt og kvalitet i fokus. Produkterne er skabt med ønsket om at opnå en synlig virkning - og så meget naturlighed og økologi som muligt. Vores vision er at lave produkter med omtanke for dig og vores miljø. Serien er danskudviklet og oprindeligt håndfyldt på egen lille fabrik.

Ved lanceringen af Ecooking bestod sortimentet af syv produkter. I dag rummer brandet mere end 200 produkter inden for hudpleje, hårpleje og makeup. Med Ecooking Makeup har vi ført filosofien og de aktive ingredienser fra hudplejen over i en række effektive makeupprodukter, der er nemme at bruge, holder længe og ligger smukt på hud, læber, vipper og bryn. Udgangspunktet er det samme: At udvikle de produkter, der løser de udfordringer, folk har – kvinder som mænd, unge som gamle. Og etiketterne har samme formål, nemlig at forklare, hvad produktet er, hvad det kan, hvad det indeholder, og hvordan det skal bruges.

 

Har du et spørgsmål?

Hvis dit spørgsmål drejer sig om arrangementet, kan du kontakte:

Jan Jensen
23341190
mail@miejan.dk