alle arrangementer
Til døden os skiller

AflystTil døden os skiller

Det er ikke alle forundt at få længden i livet – men vi kan arbejde på at få dybden. Og det er præcis det TV-læge og praktiserende læge Charlotte Bøving og Master Coach Christina Bøving berører

Kom helt tæt på! 
 
Det er ikke alle forundt at få længden i livet – men vi kan arbejde på at få dybden. Og det er præcis det TV-læge og praktiserende læge Charlotte Bøving og Master Coach Christina Bøvings foredrag handler om. Hvordan DU får optimalt ud af lige netop DIT liv og DIN krop og DIT ønske om at LEVE livet fuldt ud.

Tilsammen beskæftiger Charlotte og Christina Bøving sig med liv og død - som henholdsvis patient, læge, pårørende og coach. De to foredragsholdere måtte selv tage deres liv op til alvorlig overvejelse. Charlotte har en uhelbredelig kræftdiagnose: en malign neuroendokrin tumor - en ondartet tumor i nervevævet i tyndtarmen. Christina lever et liv som pårørende og skal hver nat og dag, navigere i at balancere sine egne ressourcer. Men selvom sygdommen til tider resulterer i smertefulde anfald af tarmslyng og jævnlige kontroller og injektioner med væksthormonhæmmende medicin for Charlotte vedkommende, så siger de hver dag ja til hinanden, til livet og kærligheden. Foredraget er inspiration til aldrig at lade noget – hverken diagnoser, køn, geografisk afstand eller frygt– stå i vejen for lykke, kærlighed og livet lige nu. Og til at give dig styrke og redskaber til at få sagt og gjort det du vil. Og man behøver ikke at have en diagnose eller være pårørende, for at tage sit liv op til overvejelse. Alle kan have glæde af at ryste posen en gang i mellem.

Du vil i pausen og efter foredraget få mulighed for at købe deres signerede bøger - til dig selv eller en du har kær - samt gå i baren. Vi giver den første øl eller vand.

Du er velkommen til at tage op til 5 ledsagere med.

Har du et spørgsmål?

Hvis dit spørgsmål drejer sig om arrangementet, kan du kontakte:

Martin Drikkjær Rüdiger
3011 6797
martindrikkjaer@gmail.com