Anbefal et nyt medlem og få gavekort på 500 kr.  

Anbefal nyt medlem

Der er mange gode grunde til at anbefale os

Du hjælper både en ven/kollega med at finde det rette match, og I modtager begge et gavekort på 500 kr. som belønning, når det nye medlem betaler det første kontingent. Gavekortet kan indløses i over 100 forskellige butikker.

Det eneste, du skal gøre, er at give os kontaktoplysningerne på dem, vi må kontakte. Så klarer vi resten.

Her kan du anbefale os til en ven/kollega

På Trustpilot er vi den bedst bedømte fagforening i Danmark, og 9 ud af 10 medlemmer vil anbefale os til andre. Send os oplysningerne på dit lead herunder, eller ring til os på 3374 0303. Anbefaler du studerende gælder der andre regler, da kontingentet er gratis for dem.

3 gode grunde til at skifte til Business Danmark

Hvert år anbefaler over 1.000 loyale medlemmer deres venner eller kollegaer at blive medlem af Business Danmark. De nye medlemmer vælger typisk os fordi:

  • De vil have en fagforening med 100% fokus på salg og marketing
  • De søger værktøjer, viden eller uddannelse, der styrker deres faglige kompetencer. Hos Business Danmark har vi samlet en række tilbud og tjenester til vores medlemmer i Karrierecenter
  • De synes, at de betaler for meget i kontingent. Medlemskab i Business Danmarks fagforening og a-kasse er blandt de absolut billigste - for eksempel 1.000-4.000 kroner billigere årligt end Dansk Metal, Kommunikation og Sprog, HK eller Krifa Plus

Er Business Danmark det rette match?

Business Danmark er for alle, der arbejder med salg og marketing. Vores medlemmer består både af ledere, medarbejdere og selvstændige forretningsdrivende. Typisk arbejder de fleste med at sælge, markedsføre, rådgive eller udvikle – men alle har de det til fælles, at de ser verden fra en kommerciel vinkel.

Er du studerende og anbefaler andre studerende, eller vil du anbefale en studerende ? Se her

Anbefal regler

Regler, gavekort og gode argumenter

Her kan du læse mere om reglerne, gavekortene og flere gode argumenter for at din ven/kollega skal blive medlem.